Dan sa HEXIS folijama

Hexis Miami


Jedan uobičajen dan sa HEXIS folijama


Bio je 05.08., petak, praznik, 8:59 h, ukrcavali smo se sa prijateljima na čamac da idemo na kupanje oko Nina. Stiže mail od Alana iz maLena FORMA d.o.o. da radi niz izloga za Xiaomi dućane i da treba hitno prozirnu dikroičnu foliju.

Dikroična folija je ona koja mijenja boju ovisno o kutu iz kojeg se gleda. Našao ju je na drugom mjestu ali po ludoj cijeni. Javljam mu našu cijenu Hexis folija i da imamo na raspolaganju 3 vrste. MiamiDubai i Glasgow. Cijena nam je cca. 40% od one koju nudi konkurencija. Ali nema na stanju u Zagrebu, može biti tu sa dostavom iz tvornice početkom tjedna. Alan potvrđuje da naručimo Miami i da je to točno što on treba! Miami folija se lijepi iznutra stakla i ima trajnost 15 godina!

Hexis je francuski proizvođač samoljepljivih folija za razne namjene. Na svojim skladištima ima tisuće raznih vrsta folija.

Utorak, 09.08., dva radna dana kasnije, folija je isporučena i ekipa iz maLene FORME se bacila na posao printanja, rezanja i oslikavanja. Sve je prošlo super a Xiaomi je dobio posebne izloge odabirom maLena FORMA d.o.o. i Hexis folija iz Radina.
 
 
Pitajte nas za uzorke i tehničke savjete!

 

Bacite pogled na kratki video kako je ispalo: